Frøya bibliotek - 72 46 32 89, biblioteket@froya.kommune.no

   
Velkommen til Frøya bibliotek
Huskelisten er tom
Velkommen til Frøya bibliotek

    Her kan du søke blant alt som finnes i Frøya bibliotek. Ved å logge deg inn på siden, får du oversikt over alle dine lån. Du kan fornye lånene inntil to ganger dersom det ikke er venteliste på tittelen. Finner du noe du liker, kan du reservere eller bestille tittelen. 

    Har du nasjonalt lånekort kan du bestille lån fra andre bibliotek av det vi ikke eier selv. Vi ber deg om å tåle og stå på venteliste hos oss på titler vi eier, før du selv bestiller inn i fjernlån fra andre steder.

    Søk først hos oss, og så videre i Trøndelagsbibliotekene. Etterpå kan du lete videre i alle norske bibliotek.  Vi har besøk av Norsk Bibliotektransport to ganger i uken. Du får beskjed når det du har bestilt er kommet.

    Du kan selv fornye lån fra Frøya folkebibliotek samlinger via 'Meg & Mitt' konto. Klikk på Logge inn under 'Meg & Mitt' i venstre kolonne, tast inn brukernavn (lånernummer - som står på kortet under strekkoden) og passord (bruk pinkoden du har) og klikk på knappen Innlogging. Etter at du er logget inn har du fått andre valg i venstre kolonne under 'Meg & Mitt', og du har også en lys blå menylinje i hovedskjermbildet. Fornye lån selv: Gå til Mine lån og Klikk [Forny alle] eller hak av for det du vil fornye og klikk [Forny valgte]. Sjekk "Status" for å se om bøkene lot seg fornye eller ikke.

    Du kan låne e-bøker gratis fra Frøya bibliotek til nettbrett og mobil. Du trenger lånenummer og pinkode for å logge deg inn i applikasjonen. eBokBib er utviklet for mobile enheter med iOS og Android. Hvilke bøker som er til utlån finner du både i appen og i katalogen vår  e-bøker for voksne og e-bøker for barn og ungdom.

    Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Gjennom de elektroniske tjenestene er biblioteket alltid tilgjengelig for deg!

 



                   

select